Malon Capital investeert in metaalbewerker Snaas Groep

Samenwerking met professionele investeerder helpt derde generatie familiebedrijf haar volle potentieel te realiseren.

Snaas Groep is een metaalbewerkingsbedrijf met drie divisies: klant-specifieke toeleveringen, magazijninrichting en ondergrondse afvalsystemen. Het is een gerenommeerde onderneming die al ruim 40 jaar een vaste klantenbasis bediend vanuit Noord-Holland. Het familiebedrijf maakt sinds 2014 een sterke groei door en voorziet ook voor de komende jaren nog vele groeimogelijkheden.

Ter begeleiding van de verdere groei en professionalisering van de onderneming is Malon Capital aandeelhouder geworden van Snaas Groep. Malon Capital is een investeringsmaatschappij die actieve ondersteuning biedt aan technische bedrijven met ambitie. Met deze stap krijgt Snaas toegang tot strategische en operationele begeleiding (o.m. operational excellence en klantgericht werken) alsmede tot de financiële mogelijkheden die nodig zijn voor de verdere realisatie van de plannen.

In eerste instantie zal de leiding van het bedrijf in handen blijven van Norbert en Jeroen Snaas. Zij zullen nauw samenwerken met Malon Capital om direct de eerste gezamenlijke plannen te verwezenlijken en om de transitie te ondersteunen naar een nieuw team dat Snaas in de komende jaren zal leiden.